5.

Vull que el meu JARDÍ SIGUI PRODUCTIU, a més de decoratiu

Tinc un jardí i voldria convertir-lo en un “jardí comestible”, un espai bonic i que alhora em donés productes per alimentar-me’n…

El curs de DISSENYANT UN BOSC COMESTIBLE  seria adequat per a tu. El proper curs és el 4 i 5 de novembre.

La informació que hi donem és adequada per a diverses escales.

Passejar-vos entre arbres fruiters, collir gerds o móres, espàrrecs, carxofes i plantes poc conegudes; veure créixer plantes aromàtiques, flors diverses; tenir-hi una basseta, una rocalla, un banc on relaxar-se i observar, etc. Tot combinat en harmonia.

Vull que el meu JARDÍ SIGUI PRODUCTIU, a més de bonic
Vull que el meu JARDÍ SIGUI PRODUCTIU, a més de bonic

En el curs de “Dissenyant un Bosc Comestible” expliquem les bases per poder crear espais on combinar plantes de diverses alçades, que convisquin correctament entre elles, en un plantejament que suposi pocs esforços de manteniment i que, en canvi, ens doni alguns productes comestibles, medicinals o d’altres usos. El que expliquem és aplicable a diverses escales. I, si bé veureu i practicareu dins de l’espai del verger de Phoenicurus, que té diversos milers de metres quadrats i quasi 200 espècies diferents, aprendreu un model que és vàlid per a petits entorns i que nosaltres hem aplicat al disseny de diversos jardins.

Organitzen el curs: Esbioesfera de Cardedeu i Hort-Verger Phoenicurus – 10 hores – Preu: 75 € – PROGRAMA I DETALLS aquí. –   INSCRIPCIONS emplenant el formulari d’inscripció o escrivint-nos a hort.phoenicurus@gmail.com.

 

Anuncis