3.

TINC ACCÉS A UN TERRENY (petit o gran)

i m’agradaria saber què fer-ne: Com repartir-hi els espais? Què plantar-hi? Com alimentar-me’n o com treure’n un rendiment? En resum, què en puc fer que sigui adequat a les meves necessitats…

Et recomanem el curs d’INICIACIÓ A LA PERMACULTURA. La propera edició del curs és el 14 i 15 d’octubre.

O, encara millor, si tens més disponibilitat, apunta’t al curs més aprofundit de PERMACULTURA A LA PRÀCTICA, que dura tota una setmana. La propera edició del curs serà a la primavera de 2018.

 

La Permacultura és una disciplina de disseny. Va néixer fa unes quantes dècades,  intentant buscar una manera de crear espais agraris eficients, autònoms, resilients i diversos, on cada element s’interrelacionés harmònicament amb els altres i amb el conjunt.

L’espai agrari (camp, hort, jardí…) és vist com un ecosistema – del qual els humans també en som part integrant – on cada element ha de poder satisfer les seves necessitats i qualsevol producte ha de ser aprofitat per algú altre. Un sistema on es tanquen cicles i on es redueixen els entrants (i per tant, els esforços i les despeses).

La Permacultura ens dota de processos i d’eines concretes per passar de l’observació del nostre terreny fins a l’acció de crear-hi entorns productius, útils i bonics. El curs ens permetrà descobrir totes aquestes estratègies, veient-ne l’aplicació en el projecte Phoenicurus, que s’ha desenvolupat sota aquest enfocament des de 2009. Un bon lloc on observar i experimentar.

PROGRAMA I DETALLS: Iniciació a la Permacultura  /  Permacultura a la pràctica –  INSCRIPCIONS emplenant el formulari d’inscripció o escrivint-nos a hort.phoenicurus@gmail.com.

Organitzen els cursos: Esbioesfera de Cardedeu i Hort-Verger Phoenicurus

Vull crear un espai bonic i abundant en UN TERRENY desaprofitat
Vull crear un espai bonic i abundant en UN TERRENY desaprofitat
Anuncis